Травел блогъри

Адриана, sunshine.bg

Aдриана, sunshine.bg
Юлия Вукова
Написано от Юлия Вукова
  1. Аз съм…

    Aдриана, sunshine.bg

    Aдриана, sunshine.bg

Всичко което се изисква, за да си екскурзовод по професия, травъл блогър по съдба и пътешественик по душа т.е. малко луда. Иначе се казвам Адриана, ако за това питаше.

  1. Какво означава за мен да съм травел блогър?

Означава да съм писател, интернет маркетинг специалист, SEO гуру, фотограф, оператор, монтажист, програмист, дизайнер, редактор, рекламен агент и чак на последно място пътешественик. Писането на статии отнема повече време от колкото изглежда и заема наистина голяма част от ежедневието ми. Голяма веселба е!

  1. Как започнах да се занимавам с писане?

От дете все нещо пиша  – дневници, разкази, стихчета. Активно с писане обаче започнах да се занимавам случайно през 2012-та, от когато съществува и http://sunshine.bg

  1. Обичам да…

Обичам да пътувам, да ям вкусна храна, да общувам с готини хора, да откривам картата на света и нови за мен неща. Обичам да спя до късно, да слушам хубава музика, да се катеря по планините, да плувам в морето, да спя на плажа, да работя като луда. С две думи, казано на кратко, обичам да живея.

  1. Любимо място, дестинация?

Любимият ми въпрос. Не знам дали има пътешественик, който да даде конкретен отдовор на него. Всички дестинажии са толкова различни, че не могат да бъдат сравнявани. Всичките места, които съм посетила са ми оставили незабравими спомени и са ме науличи на нещо. Ако трябва да избирам една единствена дестинация, може би ще е Индия. Абсолютен миш-маш от емоции. Не съм чувала човек, който да се безразличен към това място. Или се влюбваш в него или никога повече не искаш да стъпиш там. България и Черна гора също са на челни места в класацията ми.

1 Коментар

Остави коментар

В момента потребител разглежда: