Здравейте, приятели! Радвам се, че продължавате да посещавате моя сайт и да четете за приключенията ми! Във връзка с усложнената ситуация и с цел да минимизираме щетите за всички засегнати ви съветвам да НЕ ПЪТУВАТЕ! Никога не съм вярвала, че ще посъветвам някой да не пътува, но обстоятелствата го изискват! Скоро всичко ще бъде наред и ще продължаваме да опознаваме красивата ни родина и да обикаляме света!

Време за пътуване

Фондация “Време за пътуване” има за своя мисия да предаде емоцията от пътуванията и да популяризира познати и не чак толкова познати места на България.

Авторът на публикациите е археолог и с това си призвание и знания в областта допринася за интересното описание на различните обекти, представени на сайта. Получава се много интересно преплитане на  професионалната интерпретация с увлекателния разказ.

Основен търсен читател е именно пътуващият човек. Зад сайта се крие убеждението, че страната ни като природни забележителности и туристически обекти крие изключително голям потенциал, който все още не е разгърнат в пълната си стойност. Имайки предвид, разбира се, днешното модерно общество, което живее и пребивава все повече в един виртуален свят, една от мисиите на проекта е чрез разкази, пътеписи, снимки и видеа да бъдат разказани прекрасни истории и читателите да успяват да съпреживяват заедно с пътуващия и пишещ автор емоцията от пътуванията. А това неминуемо е предпоставка за създаването у хората на културата на пътуващия и образован човек. Когато веднъж засееш зрънцето на интереса към опознаване на заобикалящия ни свят, тогава самият читател поема енергията и предава по веригата нататък.

Чрез правилно разработена маркетингова програма се стремим да обхванем всички хора в активна възраст, които обичат да пътуват. Целта ни е да запознаем широката аудитория с популярните и не толкова популярни места в България и да представим страната ни по възможно най-обективния и в същото време най-увлекателен начин.