За мен, Юлия Вукова

Здравейте, казвам се Юлия Вукова. Завършила съм езикова гимназия, след това сбъднах детската си мечта и завърших Археология в Софийски университет ” Св. Климент Охридски”. За моя жалост, не продължих да се занимавам с това, но тя, Археологията завинаги остава част от мен и ще ме преследва вовеки. Важното е, че през тези години посетих невероятни места, срещнах се с велики учени, самата аз научих много. И вярвам, че всичко е било за добро.

В момента работя в сферата на телекомуникациите. Доста далечно от това, което съм завършила, но изключително интересно и различно, а и научавам много, много нови неща.

В свободното си време обожавам да пътувам с моите близки и приятели и винаги гледам да измислям интересни дестинации. Обичам да се подготвям предварително за пътуванията и винаги играя ролята на екскурзовод на групичката ни.

Обичам да чета и да мечтая, обичам да пътувам не само на практика, но и във времето и пространството.

Слабост са ми Италия и всичко свързано с историята, културата и живота на Ботуша.

А, България…България е моята родина, в която искам да живея, работя, където ще отгледам децата си и ще работя така, че да подпомагам  съхраняването на националните ни богатсва- история, традиции и култура.

Колкото до блога,  в интерес на истината ме подтикнаха към него. Вярвам, че ще успявам да Ви запознавам с магичните места из страната като желанието ми е да Ви представям всичко онова, което си струва да се види.

А то не е никак малко. Така, че ,…

На добър път!