Здравейте, приятели! Радвам се, че продължавате да посещавате моя сайт и да четете за приключенията ми! Във връзка с усложнената ситуация и с цел да минимизираме щетите за всички засегнати ви съветвам да НЕ ПЪТУВАТЕ! Никога не съм вярвала, че ще посъветвам някой да не пътува, но обстоятелствата го изискват! Скоро всичко ще бъде наред и ще продължаваме да опознаваме красивата ни родина и да обикаляме света!

За мен, Юлия Вукова

Здравейте, казвам се Юлия Вукова. Завършила съм езикова гимназия, след това сбъднах детската си мечта и завърших Археология в Софийски университет ” Св. Климент Охридски”. За моя жалост, не продължих да се занимавам с това, но тя, Археологията завинаги остава част от мен и ще ме преследва вовеки. Важното е, че през тези години посетих невероятни места, срещнах се с велики учени, самата аз научих много. И вярвам, че всичко е било за добро.

В момента работя в сферата на телекомуникациите. Доста далечно от това, което съм завършила, но изключително интересно и различно, а и научавам много, много нови неща.

В свободното си време обожавам да пътувам с моите близки и приятели и винаги гледам да измислям интересни дестинации. Обичам да се подготвям предварително за пътуванията и винаги играя ролята на екскурзовод на групичката ни.

Обичам да чета и да мечтая, обичам да пътувам не само на практика, но и във времето и пространството.

Слабост са ми Италия и всичко свързано с историята, културата и живота на Ботуша.

А, България…България е моята родина, в която искам да живея, работя, където ще отгледам децата си и ще работя така, че да подпомагам  съхраняването на националните ни богатсва- история, традиции и култура.

Колкото до блога,  в интерес на истината ме подтикнаха към него. Вярвам, че ще успявам да Ви запознавам с магичните места из страната като желанието ми е да Ви представям всичко онова, което си струва да се види.

А то не е никак малко. Така, че ,…

На добър път!