Травел блогъри

Мария, Travelling Buzz

Maria, Travelling buzz
Юлия Вукова
Написано от Юлия Вукова

1. Аз съм…

Maria, Travelling buzz

Мария, Travelling buzz

Мария – създавам съдържание за интернет, а в свободното си време съм травъл блогър и любител пътешественик. Обичам усмихнатите и весели хора, обичам приключенията и уроците, на които ни учи пътуването. Интересувам се страшно много от туризма и пътуването, но и от интернет и писането, затова съчетах тези два интереса в едно. Така дойде идеята да създам своя блог Travelling Buzz.

2.Какво означава за мен да съм травъл блогър?

Да бъда травъл блогър е една неочаквана мечта. Преди да започна да пиша за пътуване не знаех почти нищо нито за писането, нито за пътуването. С помощта на блога си развих много свои качества, изправих се пред много нови предизвикателства, запознах се със страхотни хора, помогнах на много други и се чувствам щастлива от всичко това.

3.Как започнах да се занимавам с писане?

Случайно или не, първата ми работа беше свързана с писане. Бях редактор в онлайн списание и с времето започваше все повече да ми харесва да пиша за уеб, а и ми се отдаваше. След това просто започнах да се занимавам с писане в интернет издания. Следващата ми сериозна работа също беше като редактор  в онлайн издание – икономически портал. Всичко това ми помогна да развия уменията си за писане и междувременно да развия и блога си. Писането продължава да ми е професия, макар и „на свободна практика“.

4.Обичам да…

съм сред природата, да посещавам местата, които съм виждала само по снимки и картички, да уча нови и нови неща по един или друг начин, да виждам доброто в хората и да се усмихвам.

5.Любимо място,дестинация?

Много любимо място в България е гр. Трявна – изключително живописно градче с невероятен дух и архитектура. Но всяко посетено от мен място ме е спечелило с нещо. Харесва ми да виждам позитивните страни на дестинациите, които посещавам. Така всяка една от тях се превръща в любима по свой си начин.

http://travellingbuzz.com

Аз съм Автора

Юлия Вукова

Юлия Вукова

Здравейте, аз съм Юлия и това е моят блог за туризъм и пътешествия. Обичам да пътувам във всяка свободна минутка и да споделям с вас любимите си места.

Остави коментар

В момента потребител разглежда: