Други Ревю

Таен Клиент за хотели от………. хотелиери?

таен клиент
Юлия Вукова
Написано от Юлия Вукова

Таен клиент е нова услуга, разработена специално за хотели и апартхотели, както и всякакъв друг вид категоризирани места за настаняване. Услугата е уникална по рода си в България, като няма аналог. Веднага ще се запитате каква е разликата с вече наложените фирми, предлагащи таен клиент от години?

Разликата е, че taenklient.bg предлагат анализ само и изключително от професионалисти хотелиери, а не от хора минали няколко часово обучение!

Защо ви разказвам за тази услуга?

Както много добре знаете, аз доста пътувам и логично – доста често използвам услугите на хотели по време на пътуванията ми. По тази причина страхотните хора от Таен Клиент.бг се свързаха с мен и пожелаха да им бъда партньор и да им помогна да достигнат до по-голяма аудитория.

таен клиент за хотели

Защо се съгласих на партньорство?

Много просто – Всички знаем, че нивото на българските хотели не е това, което трябва да бъде, а услугата таен клиент е единствената, която може да даде ясни и точни насоки на мениджмънта на хотела. Какво да подобри и как да работи, така че да стигне и дори надмине очакванията на госитите. Идеята ми хареса веднага, след като се свързаха с мен, а след срещата ни, в която разбрах на колко много хотела са помогнали се влюбих още повече.

В България, определено има нужда от подобна услуга, която да помогне на туристическия бранш. Какво по-хубаво от това, тя да бъде съпътствана от професионален анализ на състоянието на хотела.

Какво включва проверката на тайния клиент при посещението му в хотела:

  • Предварителен анализ на присъствието на хотела онлайн
  • Проверка на отдел продажби и резервации
  • Проверка на състоянието на материалната база на хотела
  • Проверка на заведенията за хранене в хотела
  • Проверка на пробойните на хотела, спрямо закона и изискванията на КЗП
  • Проверка на лоялността на персонала
  • Проверка на обслужването

След физическата проверка на място в обекта те изготвят доклад, придружен със снимки и дори видео, което включва и препоръки за подобряването на пробойните, както и на обслужването!

За съжаление, няма как да бъда част от екипа на тази уникална фирма, тъй като, както казах, те използват услугите само и единствено на професионални хотелиери, които заемат мениджърски позиции в едни от най-реномираните хотели в България. Опитът, който тези хора имат е впечатляващ. Сред тях има мениджър в градски 5-звезден хотел, който има зад гърба си над 20 години на тази позиция. Друг, който е изпълнителен директор на няколко хотела от близо 7 години, няколко специалиста по хранене, или така наречените F&B мениджъри на луксозни заведения. Няма да разказвам за всички уникални хора, зад този проект, защото за съжаление, техните лица трябва да останат скрити.

В заключение ще кажа, че приех да бъда партньор на Таен Клиент само защото видях реалните успехи, които са постигнали. Помощта, която са дали на много хотели в България, да бъдат по-добри, да подобрят обслужването си значително, както и да изпращат все повече доволни гости! По този начин, не само българските клиенти ще бъдат много доволни, но и ще изпращаме и всички чужденци щастливи и удовлетворени.

Аз съм Автора

Юлия Вукова

Юлия Вукова

Здравейте, аз съм Юлия и това е моят блог за туризъм и пътешествия. Обичам да пътувам във всяка свободна минутка и да споделям с вас любимите си места.

Остави коментар

В момента потребител разглежда: