Здравейте, приятели! Радвам се, че продължавате да посещавате моя сайт и да четете за приключенията ми! Във връзка с усложнената ситуация и с цел да минимизираме щетите за всички засегнати ви съветвам да НЕ ПЪТУВАТЕ! Никога не съм вярвала, че ще посъветвам някой да не пътува, но обстоятелствата го изискват! Скоро всичко ще бъде наред и ще продължаваме да опознаваме красивата ни родина и да обикаляме света!
 Други Ревю

Таен Клиент за хотели от………. хотелиери?

таен клиент
Юлия Вукова
Написано от Юлия Вукова

Таен клиент е нова услуга, разработена специално за хотели и апартхотели, както и всякакъв друг вид категоризирани места за настаняване. Услугата е уникална по рода си в България, като няма аналог. Веднага ще се запитате каква е разликата с вече наложените фирми, предлагащи таен клиент от години?

Разликата е, че taenklient.bg предлагат анализ само и изключително от професионалисти хотелиери, а не от хора минали няколко часово обучение!

Защо ви разказвам за тази услуга?

Както много добре знаете, аз доста пътувам и логично – доста често използвам услугите на хотели по време на пътуванията ми. По тази причина страхотните хора от Таен Клиент.бг се свързаха с мен и пожелаха да им бъда партньор и да им помогна да достигнат до по-голяма аудитория.

таен клиент за хотели

Защо се съгласих на партньорство?

Много просто – Всички знаем, че нивото на българските хотели не е това, което трябва да бъде, а услугата таен клиент е единствената, която може да даде ясни и точни насоки на мениджмънта на хотела. Какво да подобри и как да работи, така че да стигне и дори надмине очакванията на госитите. Идеята ми хареса веднага, след като се свързаха с мен, а след срещата ни, в която разбрах на колко много хотела са помогнали се влюбих още повече.

В България, определено има нужда от подобна услуга, която да помогне на туристическия бранш. Какво по-хубаво от това, тя да бъде съпътствана от професионален анализ на състоянието на хотела.

Какво включва проверката на тайния клиент при посещението му в хотела:

  • Предварителен анализ на присъствието на хотела онлайн
  • Проверка на отдел продажби и резервации
  • Проверка на състоянието на материалната база на хотела
  • Проверка на заведенията за хранене в хотела
  • Проверка на пробойните на хотела, спрямо закона и изискванията на КЗП
  • Проверка на лоялността на персонала
  • Проверка на обслужването

След физическата проверка на място в обекта те изготвят доклад, придружен със снимки и дори видео, което включва и препоръки за подобряването на пробойните, както и на обслужването!

За съжаление, няма как да бъда част от екипа на тази уникална фирма, тъй като, както казах, те използват услугите само и единствено на професионални хотелиери, които заемат мениджърски позиции в едни от най-реномираните хотели в България. Опитът, който тези хора имат е впечатляващ. Сред тях има мениджър в градски 5-звезден хотел, който има зад гърба си над 20 години на тази позиция. Друг, който е изпълнителен директор на няколко хотела от близо 7 години, няколко специалиста по хранене, или така наречените F&B мениджъри на луксозни заведения. Няма да разказвам за всички уникални хора, зад този проект, защото за съжаление, техните лица трябва да останат скрити.

В заключение ще кажа, че приех да бъда партньор на Таен Клиент само защото видях реалните успехи, които са постигнали. Помощта, която са дали на много хотели в България, да бъдат по-добри, да подобрят обслужването си значително, както и да изпращат все повече доволни гости! По този начин, не само българските клиенти ще бъдат много доволни, но и ще изпращаме и всички чужденци щастливи и удовлетворени.

Аз съм Автора

Юлия Вукова

Юлия Вукова

Здравейте, аз съм Юлия и това е моят блог за туризъм и пътешествия. Обичам да пътувам във всяка свободна минутка и да споделям с вас любимите си места.

Остави коментар

В момента потребител разглежда: