Травел блогъри

Гeри Владева, whenwomantravels.com

Гери, When woman travels
Юлия Вукова
Написано от Юлия Вукова

1. Аз съм…

Гери, When woman travels

Гери, When woman travels

Гери от When Woman Travels (whenwomantravels.com)

2. Какво означава за мен да съм травел блогър?

Да пътувам чрез сетивата си и да показвам разнообразието и хубавата страна на света на тези, които все още не са успели да посетят местата, за които пиша. Да помагам на жените да решат чисто женските проблеми и предизвикателства, които срещат при пътуванията си… И да се уча, непрестанно, понякога неочаквано, поради една единствена причина – пътят ни прави по-добри и чувствителни, по-приемащи и постигаме едно ниво на толерантност към себе си и другите, което иначе няма как да постигнем в един статичен, еднообразен живот.

3. Как започнах да се занимавам с писане?

Това дори не си го спомням. Винаги, от дете, ме е бивало да пиша – стихове, разкази, спомням си дори, че в училище бях започнала да пиша роман фантастика…

4. Обичам да…

Да наблюдавам живота около мен, да правя снимки на деца, да чуя случайно в ресторант дамска компания на съседна маса да си говори за пътуване… Нямате си на идея колко често ми се случва! Жените са големи пътешественички и откриватели.

5.Любимо място,дестинация?

Куба, долината Винялес. Времето е спряло сред тютюневите полета, а въздухът е толкова чист, че едва ли сте дишали такъв.

http://www.whenwomantravels.com/

Остави коментар

В момента потребител разглежда: