Здравейте, приятели! Радвам се, че продължавате да посещавате моя сайт и да четете за приключенията ми! Във връзка с усложнената ситуация и с цел да минимизираме щетите за всички засегнати ви съветвам да НЕ ПЪТУВАТЕ! Никога не съм вярвала, че ще посъветвам някой да не пътува, но обстоятелствата го изискват! Скоро всичко ще бъде наред и ще продължаваме да опознаваме красивата ни родина и да обикаляме света!
Травел блогъри

Нина Александър, followthesisters.com

Нина Александър, Eat Stay Love Bulgaria
Юлия Вукова
Написано от Юлия Вукова

1 . Аз съм…

Нина Александър, Eat Stay Love Bulgaria

Нина Александър, followthesisters.com

 

…пътешественик по душа, българка по произход и гражданин на света като самосъзнание. По професия съм маркетолог и работя в сферата на дигиталния маркетинг. Обичам професията си, но бих я захвърлила на секундата за възможността да пътувам по света

2. Какво означава за мен да съм травел блогър?

Щастие. За първи път заминах извън България когато бях на 17 години и прекарах 2 месеца в Полша. След това започнах работа във фирма, от която ме пращаха в Гърция всяка седмица. На 21 официално напуснах България и се прибрах близо 7 години по-късно. Пътуването ме промени драстично. Донесе ми самочувствие, увереност, спокойствие и ме направи щастлив човек. Да съм травъл блогър за мен е целия свят – само така мога да се надявам, че ще вдъхновя и други да направят голямата крачка и да пътуват с отворени души и съзнание жадно за преживявания. Хората са най-доброто си аз когато пътуват.

3.Как започнах да се занимавам с писане?

Започнах да пиша от първия момент, в който бях способна да си направя собствен сайт. Първо беше на тема маркетинг. После започнах да добавям и най-различни житейски теми. За пътуване започнах да говоря в публикациите си едва след като израснах достатъчно (на емоционално ниво) за да си дам сметка колко съществена част от мен е то и колко много ми се иска всеки да можеше да попътува поне малко.

4.Обичам да…

…съм част от промяната. Преди около две седмици един читател на блога ни каза: „Знаеш ли, че местите хора с тази страница?“. Той бе взел решението да се премести в България (канадец по произход) след като една година беше следвал публикациите ни. Тези думи още отекват в съзнанието ми и ме карат да искам да правя и още, и още всеки Божи ден!

5. Любимо място, дестинация?

Сърцето ми остана в Бачковския Манастир. Дори не мога да опиша какво ми хареса толкова много, но знам, че мястото е просто съвършено! Когато със сестра ми влязохме в църквата почти буквално се разцвилихме като магарета. За първи път от много време успях да се отпусна и да разтоваря напрежението насъбрано от ежедневния стрес. Мисля, че човек трябва да води там най-тихата част от съзнанието си и просто да я отпуска да се рее. Тя се връща презаредена с енергия за поне няколко месеца напред.

Home

 

Остави коментар

В момента потребител разглежда: