Други Ревю

Посети Go2Balkans-международно туристическо изложение на 17 и 18 октомври 2016 в София

Юлия Вукова
Написано от Юлия Вукова

Балканският полуостров с всяка изминала година става все по-привлекателна туристическа дестинация. Пъстроцветни, изпълнени с хилядолетна историяя, култура и традиции, Балканите заемат своето подобаващо място сред световните туристически дестинации.

Тази година на 17 и 18 октомври София ще е домакин на третото издание на международното туристическо изложение Go2Balkans, което ще се проведе в Интер Експо Център.

Go2Balkans

Go2Balkans се фокусира върху възможността за туризъм, която Балканите предлагат. Тъй като те са наистина големи и форумът е в толкова голям мащаб.  Очакват се посетители от цял свят, които ще имат възможност да се запознаят с туристическите дестинации както в България, така и в Балканските страни. В предходните издания на туристическия форум са взели участие представители на България, Турция, Гърция, Макединия, Сърбия, Румъния, Хърватия, Босна и Херциговина, Полша, Австрия, Словения, Италия, Франция, Великобритания и много др.

12670177_1525857974374909_8131958181515846638_n

Go2Balkans поставя своя акцент върху дестинациите от Балканския полуостров, които са привлекателни със своите природни дадености, култура, традиции и история. Все по-голям е интересът към балканските страни на туристи, идващи от далечния Изток и Запад.

По време на Go2Balkans имате възможност да:

  • Да се запознаете с различните държави, техните най-добри дестинации, както и да получите конкретни крайни оферти
  • Да се запознаете с хора от цял свят, пътешественици, също като вас
  • Да научите повече за възможностите, които конкретните дестинации предлагат
  • Да се потопите в атмосферата на туристическо изложение от световен мащаб
  • Да се запознаете с мен и колегите ми от АСТОМ – Асоциация на собствениците на туристически онлайн медии, с които ще имаме своето място
  • Да почерпите идеи за следващото си пътешествие

Изданията на Go2Balkans през 2014 и 2015 година са предимно бизнес ориентирани, но предстоящото събитие ще е двудневно и във втория ден всеки е добре дошъл. Събитието ще е отворена на 18 октомври за посетители. Вход-свободен. Така, че ако в тези два дни се намирате в София, любители сте на пътуванията, посетете Go2Balkans и планирайте своето следващо пътешествие! Балканите има какво да предложат. Богати на история, традиция и култура.

17 и 18 октомври Интер Експо Център, София

#go2balkans

Аз съм Автора

Юлия Вукова

Юлия Вукова

Здравейте, аз съм Юлия и това е моят блог за туризъм и пътешествия. Обичам да пътувам във всяка свободна минутка и да споделям с вас любимите си места.

Остави коментар

В момента потребител разглежда: