Ревю

“Последвай местните” – първото бижу на The Magic of Travelling

The magic of travelling
Юлия Вукова
Написано от Юлия Вукова

Като щастлив и горд притежател на “Последвай местните” ще споделя с вас, моите читатели впечатленията си от тази Необикновена книга.

Получих я  още на самото представяне на книгата в началото на септември тази година. От доста време с нетърпение очаквах да прочета първото творение на Наце и Бистра. За да не задълбавам в излишни детайли ще споделя най-открояващото и важното зa мен.

С Ели от "Друми в думи"на представянето на книгата

С Ели от “Друми в думи”на представянето на книгата

Има книги, които се четат на един дъх. Има книги, които изобщо не те грабват. Има и един трети вид книги, които просто не искаш да прочетеш на един дъх, за да можеш да им се наслаждаваш по дълго време. 14 истории, които всеки ден четях, но по-малко. По-малко, за да мога по-дълго време да пътувам с Наце и Бистра. С тях, макар и виртуално посетих далечна Япония, екзотична Доминикана, Бали с красивите залези, вибриращият Рио де Жанейро и още няколко все непознати за мен места.

Бистра има толкова увлекателен и лесно възприемчив изказ, че четейки аз съпреживявах всяка емоция, пътуване и приключение с тях. Чрез красиво наредените й думи аз говорих с местните, аз научих много нови неща, за места, които преди това не са пораждали видим интерес в мен. Успях да усетя пулса на Копа Кабана, да потанцувам сега, да сe разходя срещу течението на водопадите Дамахагуа…

Поднесена по интересен начин, “Последвай местните” е идеален подарък за всеки, който обича да пътува, да мечтае. За всеки, който обича хубавото четиво. За всеки, който обича да съпреживява емоциите на писателя. А на Бистра, определено и се отдава да пише. Но да не пренебрегвам и Наце, чиято роля за цялостния изглед на книгата е голям. Освен, основен участник в книгата, Наце е автор и на хубавите фотоси в “Последвай местните”.

Кинигата бе представена, както споменах по рано в началото на септември в Клуба на пътешественика. Имаше изключително много хора-приятели, познати, любители на пътуването. Наце и Бистра представиха своето първо бижу в позитивна и интересна компания. Отделиха време на всеки желаещ да разговаря с тях, както и да се снима в специално подреден кът за снимки с интересни аксесоари и предмети от техните пътувания.

Препоръчвам от качеството си на пътешественик и любител на хубавата книга!

Наце, Бистра, Браво! Продължавайте в същия дух и очакваме следващата книга!

“Последвай местните” с  “Магията на пътуването”!

 

Аз съм Автора

Юлия Вукова

Юлия Вукова

Здравейте, аз съм Юлия и това е моят блог за туризъм и пътешествия. Обичам да пътувам във всяка свободна минутка и да споделям с вас любимите си места.

1 Коментар

  • Юле, ти много добре си го казала. И аз хем бързам да чета, хем си я оставям на нощното шкафче и не искам да свършват прекрасните истории 🙂

    Реди ги думичките, Бистра, и те запленява.

    Чакаме новите 🙂

Остави коментар

В момента потребител разглежда: