Ревю

Да изчезнеш за 60 секунди

yoo.bg
Юлия Вукова
Написано от Юлия Вукова

Случвало ли ви се е да ви се иска да отпътувате нанякъде, но да не знаете точно накъде?

При мен това обикновено става, когато се зададат почивни дни. Онези от вас, които следят блога ми редовно, знаят, че от всичко най-обичам да мечтая, да пътувам и да мечтая за пътуване. И разбира се, когато търся места за настаняване за някое мое предстоящо приключение, преглеждам голям брой оферти от най-разнообразни резервационни системи, което губи време. Наскоро ме помолиха да разгледам един нов онлайн проект, който се опитва да реши точно този проблем, и да дам своето мнение на страстен пътешественик.

Сайтът се казва yoo.bg и като казвам нов, имам предвид, че работи буквално от няколко седмици. Това е онлайн платформа за туристически оферти. Идеята на неговите създатели е да се съберат на едно място по възможност всички туристически оферти, за да може човек бързо да намери това, което търси. Нещо като площад „Славейков“, само че за почивки и екскурзии.

Сайтът обаче не е посредник – той помага единствено да изберете най-подходящата за вас оферта, която след това купувате от нейния първоизточник – сайт за колективно пазаруване, туристическа агенция или туроператор. Голямото улеснение на yoo.bg е, че събира оферти от знайни и незнайни сайтове, но също така и туристически агенции. Така могат да се открият доста интересни предложения от малки фирми, които все още не са толкова популярни на пазара.

yoo.bg

Бих могла много да ви говоря за дизайна – колко е изчистен, интуитивен и т.н. и т.н. Няма да го направя, защото смятам, че всеки трябва сам да изпробва сайта и да прецени за себе си достойнствата и недостатъците му. Факт е обаче, че е помислено сериозно над въпроса как човек да се ориентира най-лесно и бързо сред хилядите оферти. Нещото, което открих за себе си е, че филтрите могат да бъдат ползвани не само за търсене на нещо конкретно, а и като източник на вдъхновение.

Функцията, която няма как да пропусна обаче е споделянето на списъци с оферти. Пътуването винаги е по-забавно, когато е с добра компания. Това обаче прави планирането доста по-трудно, защото всеки иска нещо различно. И се започват имейлите с линкове към оферти… Искало ли ви се да изтриете някой имейл и да кажете, че още не сте го получили? Ето най-после един лесен и значително по-приятен за окото начин за споделяне!

yoo.bg

Да изчезнеш за 60 секунди? Е, може би това е все пак малко преувеличено, но със сигурност с yoo.bg откриването и избирането на страхотна оферта за екскурзия или почивка става значително по-лесно и бързо.

 

Аз съм Автора

Юлия Вукова

Юлия Вукова

Здравейте, аз съм Юлия и това е моят блог за туризъм и пътешествия. Обичам да пътувам във всяка свободна минутка и да споделям с вас любимите си места.

Остави коментар

В момента потребител разглежда: