Ревю

Разкрий България – загадъчна и чаровна

Разкрий България
Юлия Вукова
Написано от Юлия Вукова

Много се радвам на всякакви креативни и иновативни идеи. Независимо в каква сфера са. Подкрепям ги. И затова винаги, когато нещо ме впечатли го споделям с вас.

Преди броени дни получих подарък от shantavo.bg  и ще ви разкажа за него.

Разкрий България

Шантаво Е!

Имам няколко вида скреч карти – както на България, така и на света. Тази обаче е по-различна. Озаглавена “Разкрий България”  скреч картата е уникална с това, че изтривайки поле след поле…отдолу се показват един по един красиво изрисувани обекти. Да ви кажа малко ми беше жал да наруша този сребрист слой, но… за да разгледам какво се крие отдолу се “престраших” 🙂

Разкрий България

Разкрий България

Скреч картата

Картата разполага със 100 обекта, включени са съответно различни исторически, археологически, културни и природни обекти. Започвайки да трия номер по номер под полетата отдолу се разкриват различните обекти. Те са малко по-различни от 100-те национални туристически обекта и са подбрани специално от създателите на картата. Подредени са спрямо общината, в която се намират. Аз започнах да изтривам обектите, започвайки от Североизточна България…Районът на Варна, Каварна, Аврен….

Разкрий България

Част от обектите

Нямам търпение да посетя всеки един от обектите и когато тя се превърне в една прекрасна картина с ръчно изрисувани образи на посетените места, смятам да я сложа в рамка и така всеки път поглеждайки към нея ще се чувствам горда българка, щастлива и благодарна, че съм успяла да се докосна и посетя всяко едно от тези места.

скреч карта

Като картина е. Снимка: shantavo.bg

Лесно може и да планирате пътуванията си спрямо картата. Тя служи като един своеобразен пътеводител на всеки пътешественик и родолюбец. Забележителностите на България са на всяка крачка. Всеки път, тръгвайки за дадено място аз попадам на поне още няколко интересни места, за които след това ви разказвам.

Разкрий България

Лесно е…

Πpeдcтaвeтe cи дa oĸaчитe нa cтeнaтa cи ĸapтa нa Бългapия c гpaфичнo изpиcyвaни 100 нaциoнaлни oбeĸтa зa пoceщeниe.
Зa дa ce нacлaдитe нa нeйнaтa ĸpacoтa, пъpвo тpябвa дa пoceтитe пocoчeнитe мecтaтa и cлeд тoвa дa изтpиeтe cĸpeч пoĸpитиeтo.
Koлĸoтo пoвeчe пътyвaтe из Бългapия, тoлĸoвa пoвeчe ĸpacивo нapиcyвaни oбeĸти щe ce paзĸpият пpeд вac. Идеален подарък за всеки българин. За всеки, който обича да пътува и преоткрива богатствата на родината ни.

Адмирации за прекрасната идея и отлично изпълнение към създателите на картата. Вече и аз съм горд неин притежател.

Пътувайте и опознавайте родината!  Пазете спомените си от всяко посетено място! Скреч картата ще ви помогне много за това 🙂

Разкрий България - загадъчна и чаровна
  • Качество на изработка
  • Идея
  • Подходяща за подарък
5
Sending
User Review
5 (1 vote)

Аз съм Автора

Юлия Вукова

Юлия Вукова

Здравейте, аз съм Юлия и това е моят блог за туризъм и пътешествия. Обичам да пътувам във всяка свободна минутка и да споделям с вас любимите си места.

Остави коментар

В момента потребител разглежда: