Ревю

Хотел Севтополис Медикал & СПА, Павел баня

Хотел Севтополис Медикал & СПA, Павел баня
Юлия Вукова
Написано от Юлия Вукова

В Павел баня съм ходила веднъж  и то беше буквално за половин час преди време.

През месец арил получих любезна покана от хотел Севтополис Медикал & СПА, Павел баня. Успоредно с поканата получих и тематичен подарък с мотото на хотела “Открий по-доброто ТИ”. Поради ангажименти и разчетеност на уикендите месеци напред, реализирахме това пътуване в средата на месец юни.

павел баня

Поканата и подаръкът

Хотел Севтополис Медикал & СПА

Случихме на хубаво време. В ранния съботен следобед на 15 юни пристигнахме в Павел баня и бързо, следвайки табелите, указващи локацията на хотела пристигнахме на място.

павел баня

Стаята

Любезно посрещнати на рецепция се настанихме в стаята, която излъчваше уют, изтънченост и вкус. Имаше малка  вкусна welcome изненада. А гледката от терасата беше wow.

павел баня

Гледка, а?

Тъй като хотелът е популярен със СПА центъра си, нямаше как да пропусна да изпробвам някоя процедура. За съжаление обаче, няма да ви разкажа за тях, тъй като нямаше никакви свободни часове  в съботния и неделния ден докато напуснем хотела. Бях си харесала масаж и козметична процедура, но реално не успях да се възползвам. Съветвам ви, когато посещавате този или друг СПА хотел, още по време на резервация или ден-два преди настаняване да си резервирате процедура предварително.

павел баня

Слънце и минерален плаж

Затова реших да се отпусна край външния басейн. Трябва да отбележа това, което ме впечатли най-много в целия комплекс. Освен чудесната материална хотелска база, дворът е наистина прекрасно поддържан.

павел баня

Открий по-доброто ТИ

Зеленина и цветни алеи допълват приятното усещане край басейна. С разхлаждаща кофеинова напитка и книжка в ръка изкарах няколко спокойни часа край минералния басейн.

павел баня

Дойде време за вечеря. Храната бе вкусна, но за съжаление не успяхме да опитаме от всичко, тъй като час след започване на вечерята голяма част от блюдата бяха празни. Осланям се на приказката “Хубавото бързо свършва”. Най-много от цялата вечер ми хареса музикалния акомпанимент. Двама млади и талантливи музиканти забавляваха гостите цяла вечер. Беше много приятно, наистина. А и нашата маса бе разположена на “първа линия”. Маси имаше както в самия ресторант, така и навън в двора. Сцената бе разположена под красива цветна арка, а най-малките гости на хотела допринасяха много за настроението със своите танци.

павел баня

Музикантите, които направиха вечерта супер приятна

Бързо и неусетно мина нощта. Дойде време за закуска. Аз съм голям ценител на закуската и много държа на нея. Имаше храна за всеки вкус. Закусих спокойно в двора на хотела, изпих любимото си капучино и както всичко хубаво и това си  има своя край.

павел баня

При напускане на хотела ме впечатли жестът на рецепция, а именно  всеки гост  получава бутилка студена вода за из път.

Край Павел баня има няколко интересни места, които бихте могли да посетите, съчетавайки гостуването си в хотела. Язовир Копринка, Долината на тракийските царе, Етнографски комплекс Damascena и др. Малко по-отдалечени са интересни местенца като Хисаря и Мегалитът в Бузовград, които също препоръчвам да посетите.

 

Аз съм Автора

Юлия Вукова

Юлия Вукова

Здравейте, аз съм Юлия и това е моят блог за туризъм и пътешествия. Обичам да пътувам във всяка свободна минутка и да споделям с вас любимите си места.

Остави коментар

В момента потребител разглежда: