Ревю

Посети Международна Туристическа Борса Ваканция & СПА

Приятели, тази година от 15 до 17 февруари в Интер Експо Център – София ще се проведе поредното туристическо изложение “Ваканция и СПА Експо”. Най-мащабното туристическо изложение в България, 34-то по ред е предназначено както за професионалисти, така и за широка публика.

Ваканция и СПА

“Ваканция и СПА”

Като основни партньори на форуми, заедно с колегите ми от АСТОМ ще бъдем на нашия щанд, където очакваме всеки посетител, който иска да се запознае с нас.

Първият ден на изложението е насочен основно към професионалисти. В часовия диапазон 10:00-16:00 на 15.02.2017 г. влизането в изложбените зали ще се осъществява само срещу специален пропуск или покана.

През втория и третия ден на “Ваканция и СПА” всеки желаещ ще може да посети изложението.

ПРИМ ЕКСПО е организатор на международната туристическа борса и се прповежда под потронажа на Министерството на туризма, в партньорство със столична обшина,БТК, БХРА, БАТА, АБТТА, БУБСПА, Софийски съвет по туризъм.

Тук ще намерите най-доброто от национални туристически организации, асоциации, туристически фирми, агенции, оборудване, транспортни фирми, хотели, почивни и балнеолечебни центрове и още много други.

И все пак, ако ви предстои пътуване или пък търсите вдъхновение за ново приключение, “Ваканция и СПА” е точното място.

Ваканция и СПА

 

Аз съм Автора

Юлия Вукова

Юлия Вукова

Здравейте, аз съм Юлия и това е моят блог за туризъм и пътешествия. Обичам да пътувам във всяка свободна минутка и да споделям с вас любимите си места.

Остави коментар

В момента потребител разглежда: