Здравейте, приятели! Радвам се, че продължавате да посещавате моя сайт и да четете за приключенията ми! Във връзка с усложнената ситуация и с цел да минимизираме щетите за всички засегнати ви съветвам да НЕ ПЪТУВАТЕ! Никога не съм вярвала, че ще посъветвам някой да не пътува, но обстоятелствата го изискват! Скоро всичко ще бъде наред и ще продължаваме да опознаваме красивата ни родина и да обикаляме света!
Травел блогъри

АСТОМ

ASTOM
Юлия Вукова
Написано от Юлия Вукова

АСТОМ- създаване, цели, мисия

АСТОМ

АСТОМ – началото. Първи прес трип в село Косово, април 2016

В началото на 2016 година, заедно с група травъл блогъри превърнахме първата инициатива, която събира на едно място травъл блогърите и собствениците на онлайн медии за пътуване в България в реалност и създадохме АСТОМ. Всички наши членове са българи от всички краища на страната и чужденци, избрали нашаа страна за свой дом. Всички ние пишем за България като привлекателна туристическа дестинация и представяме страната пред своята аудитория по уникален начин. Защото България е уникална, неповторима и заслужава вниманието ни!

АСТОМ се  стреми да изгради етични и професионални стандарти сред травъл блогърите и хората пишещи за пътуване в България. Желанието ни да стимулираме положителните изяви и инициативи, партньорството и образованието в областта на писането за пътуване и пътуването за писане вече дава своите плодове. Реалност са няколко осъществени партньорства с туроператори, хотелиери, собственици на бизнес.

Стремим се да помагаме на нашите членове и партньори с информация, съвети, събития и нетуоркинг изяви. Затова работим в тясно сътрудничество с редица български компании, хотели, хижи, къщи за гости, ресторанти, туристически гайдове, туристически магазини и други бизнеси, които помагат на хората да пътуват по-добре, повече и да се чувстват удобно.

Изключително щастлива съм, че съм част от сърцето на АСТОМ и искрено вярвам в нашата мисия, цели и успех!

 

Аз съм Автора

Юлия Вукова

Юлия Вукова

Здравейте, аз съм Юлия и това е моят блог за туризъм и пътешествия. Обичам да пътувам във всяка свободна минутка и да споделям с вас любимите си места.

Остави коментар

В момента потребител разглежда: