Травел блогъри

АСТОМ

ASTOM
Юлия Вукова
Написано от Юлия Вукова

АСТОМ- създаване, цели, мисия

АСТОМ

АСТОМ – началото. Първи прес трип в село Косово, април 2016

В началото на 2016 година, заедно с група травъл блогъри превърнахме първата инициатива, която събира на едно място травъл блогърите и собствениците на онлайн медии за пътуване в България в реалност и създадохме АСТОМ. Всички наши членове са българи от всички краища на страната и чужденци, избрали нашаа страна за свой дом. Всички ние пишем за България като привлекателна туристическа дестинация и представяме страната пред своята аудитория по уникален начин. Защото България е уникална, неповторима и заслужава вниманието ни!

АСТОМ се  стреми да изгради етични и професионални стандарти сред травъл блогърите и хората пишещи за пътуване в България. Желанието ни да стимулираме положителните изяви и инициативи, партньорството и образованието в областта на писането за пътуване и пътуването за писане вече дава своите плодове. Реалност са няколко осъществени партньорства с туроператори, хотелиери, собственици на бизнес.

Стремим се да помагаме на нашите членове и партньори с информация, съвети, събития и нетуоркинг изяви. Затова работим в тясно сътрудничество с редица български компании, хотели, хижи, къщи за гости, ресторанти, туристически гайдове, туристически магазини и други бизнеси, които помагат на хората да пътуват по-добре, повече и да се чувстват удобно.

Изключително щастлива съм, че съм част от сърцето на АСТОМ и искрено вярвам в нашата мисия, цели и успех!

 

Аз съм Автора

Юлия Вукова

Юлия Вукова

Здравейте, аз съм Юлия и това е моят блог за туризъм и пътешествия. Обичам да пътувам във всяка свободна минутка и да споделям с вас любимите си места.

Остави коментар

В момента потребител разглежда: