Травел блогъри

Петър, 100obekta.com

Петър, 100obekta.com
Юлия Вукова
Написано от Юлия Вукова

1. Аз съм…

Петър, 100obekta.com

Петър, 100obekta.com

 Петър Тодоров или човекът, който иска да пропътува мечтите си..

2. Какво означава за мен да съм травел блогър?

Този етикет ми се лепна някак си от самосебе си! Започнах да пътувам много, както винаги съм си мечтал и в момента , в който реших да споделям пътуванията ми с по-широка аудитория (в интернет) изведнъж ми се лепна етикет фотограф и травел блогър хаха.

3. Как започнах да се занимавам с писане?

В желанието си да пресъздам най-ярко видяното и с няколко думи да преразкажа картини и моменти трудни за описване търсех все по артистични методи и думи и май така се започна…

4. Обичам да…

… се разхождам в планината и да релаксирам на морето. Обичам тежките преходи и активните почивки.. Обичам много да се натоварвам и да предизвиквам тялото си. Обичам да се храня здравословно и да се глезя с вредни храни, от време на време. Обичам да ходя по нови и непознати места и да се връщам на познати, но любими такива. Обичам да пътувам, като го съчетавам с фотография. Обичам да застана на върха да поема въздух и да се насладя на мига! Обичам качествените хора и интелигентните разговори.

5. Любимо място, дестинация?

Имам много, но едно от скоро се отличава. Този месец за първи път посетих връх Ботев моментално се превърна в едно от любимите ми места. Динамиката на атмосферните условия на този връх е уникална! Пейзажите са райски, а природата към върха е невероятно разнообразна!

Аз съм Автора

Юлия Вукова

Юлия Вукова

Здравейте, аз съм Юлия и това е моят блог за туризъм и пътешествия. Обичам да пътувам във всяка свободна минутка и да споделям с вас любимите си места.

Остави коментар

В момента потребител разглежда: